Wauw!! Een CQFS weekend special voor kids! speciaal voor onze kids leden organiseren wij een kids weekend! Spectaculaire dingen gaan we samen met de kids ondernemen! Alle kids vanaf 6 jaar mogen deelnemen, Deventer en Coevorden! Wat gaan we doen; CQFS technieken Buiten vuur maken en hutten maken Samen leren werken ( team opdrachten )…(Read More)

Beste CQFS leden Coevorden.   Zaterdag 16-12-2017 zal er geen les zijn in Coevorden. Wij proberen deze les op een ander moment weer in te halen. Mochten er vragen zijn dan kunt u zich richten tot: WhatsApp: 0651877509 Email: Livia@totaleweerbaarheid.nl   Met vriendelijke groet, CQFS Deventer En…(Read More)

De basics van het Close Quarter Fighting System Bewustzijn, controle en resultaat. Dat zijn de bouwstenen van het Close Quarter Fighting System, een vechtsysteem dat effectieve vechttechnieken combineert voor maximale inzetbaarheid in real-life confrontaties. Bij CQFS gaan we uit van het principe dat zelfverdediging begint bij zelfcontrole, waarbij je grip hebt op jouw angsten…(Read More)

  December een drukke maand vol feestdagen.. Hier de Agenda voor de maand December. In deze maand zullen er wat lessen vervallen ivm de Feestdagen. Agenda December     &nbsp…(Read More)

Wat een succes en wat een energie. Vanaf nu zal CQFS Kids elke zaterdag ochtend in Coevorden zijn!!! Elke zaterdag ochtend van 10:00 uur tot 11:00 uur in de Gymzaal de Parkschool Je kunt je hieronder inschrijven voor de lessen:   &nbsp…(Read More)

Beste Ouder(s)/Verzoger(s),   Op Zaterdag 4-11-2017* zal er een gratis proefles worden gegeven in Coevorden. De les start om 10:00 uur en zal duren tot 11:00 uur. Na de les is er gelegenheid om vragen te stellen. CQFS is nog druk bezig met het vinden van een geschikte…(Read More)

Enschede | Oktober 2017 | “Je kunt jezelf niet verdedigen als je niet weet wat jouw mogelijkheden zijn om jezelf te kunnen verdedigen”, aldus Robbert de Jong. Daarmee legt hij in één zin de basis uit van het Close Quarter Fighting Systeem dat hij in Deventer en Enschede vertegenwoordigt. Over Close Quarter Fighting System™ Het…(Read More)

Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox: